Culinaire kalender 2020 - Pavillon Du Zoute
Culinaire kalender 2020 - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.

Beschikbaarheid

Aankomst

28 jun

Vertrek

29 jun

Culinaire kalender 2020

Babykreeftenfestival Juli
Babykreeftenfestival Juli

Babykreeftenfestival Juli

Weekend

Laat je verrassen door deze lekkernij

Babykreeftenfestival van 1 tem 31 Juli

telkens op vrijdag – zaterdag en zondagavond

Bekijk het menu

Cappuccino van kreeftensoep en Armagnac

***

Halve baby kreeft bellevue

***

Baby kreeft gegratineerd met kruidenboter, parelcouscous, bouillon van tomaat en dragon

***

Ijsmerveilleux


Reservatie gewenst 

€ 85,00 p.p. Inclusief aangepaste wijn & water

Reserveer nu

Gastronomisch zomermenu 2020
Gastronomisch zomermenu 2020

Gastronomisch zomermenu 2020

Gastronomie voor fijn proevers in Pavillon du Zoute

15 Juli tem 20 Augustus

Bekijk het menu

Glas champagne Veuve Fourny 1ier Cru

***

Oesters gegratineerd “Fine Champagne”

***

Gebakken St Jacobsnootjes, asperges, blanke boter met bieslook en Zeebrugse garnaaltjes

***

Filet van jonge tarbot, kreeft, spinazie, Chardonnaysaus

***

Cuberdonijs, bosvruchtengelei, blanc-manger van citroen

***

Digestief naar keuze
_______________________________________________________________________

125€ p.p. Inclusief aangepaste wijn & water

Reserveer nu

Mosselfestijn augustus 2020
Mosselfestijn augustus 2020

Mosselfestijn augustus 2020

Weekend

Mosselfestijn van 1/08 tem 31/08

telkens op vrijdag – zaterdag en zondagavond

Bekijk het menu

Mosselen gegratineerd in de lookboter

***

Mosselen natuur of witte wijn

***

Dame blanche of Irisch coffee

__________________________________________________________________________________________________________

Reservatie gewenst

€ 68,00 p.p. Inclusief aangepaste wijn & water

Reserveer nu