Meeting – Event - Pavillon Du Zoute
Meeting – Event - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Meeting – Event

Door onze jarenlange ervaring en het gedreven dynamisme zijn wij marktleider aan de belgische kust voor het organiseren van uw conferenties, seminaries, recepties en privé aangelegenheden.
Met zijn vijf meeting rooms is het hotel dan ook de perfecte uitvalbasis voor het organiseren van zowel privé als professionele evenementen gaande van 6 tot 180 personen. Wij staan daarbij garant voor een persoonlijke aanpak met een uitstekende service. We organiseren graag samen met u het evenement dat aan al uw wensen en verlangens voldoet.

MEET & CELEBRATE

Seminars & Conventions

Midden in een karaktervolle groene omgeving bevinden zich de meerdere vergaderzalen van Pavillon du Zoute voor het organiseren van vergaderingen van kleine tot grote groepen. Unieke ligging, natuurlijke lichtinval, de volledig uitgeruste vergaderzalen beschikken over alle didactisch materiaal: data & video projectie op reuze scherm, whiteboard, flipchart, uitstekende visuele- en audio voorzieningen en gratis high speed wifi.

NIEUW: SMART CONFERENCE ROOMS – INTERACTIVE DISPLAY WITH IQ

  • Hotelkamers aangepast aan uw type evenement
  • Mogelijkheid tot privatisering van hotelkamers
  • Een centrale gesprekspartner die u steeds met raad bijstaat tijdens de organisatie van u seminarie
  • 5 vergaderzalen met een capaciteit van 6 tot 180 personen
  • Alle vergaderzalen, steeds voorzien van daglicht
  • Iedere vergaderzaal is voorzien van alle technologisch materiaal
  • Het meest uitgebreide 5* banket van Knokke-Heist: van een efficiënte lunch tot gala diner, voorafgegaan door een smaakvolle cocktail
  • Wij staan reeds meer dan 90 jaar garant voor onze professionele service

Vrijblijvende informatie

Vul uw gegevens in en wij contacteren u in de volgende 48u voor een voorstel op maat.