Wandelen - Pavillon Du Zoute
Wandelen - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Wandelen

Verblijf op z’n Belgisch in Knokke-Le Zoute

Knokke-Le Zoute, het Belgische Saint-Tropez, is een ideale bestemming voor een weekendje weg. U kunt zich laten koesteren door de Belgische sfeer en genieten van de zandstranden, zowel in de zomer als in de winter.

Op een 20-tal kilometers van de stad Brugge, verwelkomt Knokke-Le Zoute u met open armen voor een heel typische vakantie middenin hartje Zoute omringd van de prachtige natuur, zandstranden, duinen, kunstgaleries en boetieken.

De liefhebbers van winkelen en watersporten zullen genieten van deze zeer aangename stop en pretentieloze badstad Knokke-Le Zoute.

Aarzel niet om te bezwijken aan de typisch Belgische gerechten en lokale specialiteiten. Uw smaakpapillen zullen versteld staan!

Onze aanrader:

Zwinwandelroute

De Zwinwandelroute laat je kennismaken met de grote diversiteit aan natuur en landschappen in Knokke-Heist. Vanuit het Zwin Natuur Park of de Oosthoek struin je door de Zwinduinen en –polders en verken je de Hazegraspolder. Oude zeeweringsdijken getuigen van de strijd tegen de zee. Je wandelt door het Koningsbos, over knuppelpaden en tussen Schotse hooglandrunderen. Je wordt beloond met een grandioos uitzicht over de Zwinvlakte.

ONTDEK ZE HIER

Wandelaars zijn in Knokke aan het goede adres. Er werden reeds verschillende wandelroutes voor u uitgestipeld, zo kunt u het Zwin te voet ontdekken of erop uit trekken langs onze Vlaamse kustlijn.

Download de route hier