Onze belofte - Pavillon Du Zoute
Onze belofte - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Onze belofte

Onze missie is een gezellige thuis te maken van Pavillon du Zoute, waar iedereen zich welkom voelt. Het hotel dat reeds door verschillende generaties liefdevol gerund wordt, is gebouwd in de typische Normandische villastijl waarvan het mooie decor u onmiddellijk zal fascineren. Een warm welkom en hoogstaande service staan daarbij voorop en we willen onze gasten even laten ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven.

ERVAAR HET THUIS GEVOEL

Pavillon du Zoute is voor vele families al generaties lang dé vakantie bij uitstek. Door het jarenlange vertrouwen en de vele voorbije traditie getrouwe vakantiejaren ervaren onze gasten een écht thuisgevoel. Het is deze familiale atmosfeer en tevredenheid van onze klanten dat het succes zijn van het hotel.

PROFESSIONELE SERVICE

Vermits het hotel reeds vier generaties actief is, kan men gerust zeggen dat de huidige hotelmanagers op en top professionele service afleveren. De klanten vertrouwen de geleverde prestaties en appreciëren ten zeerste de toewijding van het ganse team. In deze ongedwongen en vertrouwelijke omgeving is het niet verwonderlijk dat hier heel wat bekende personen dagelijks de revue passeren. Politiek, academisch, economisch, diplomatisch, vrije beroepen, topsporters, kunstenaars, schrijvers & artiesten.

Tijdens uw verblijf zal u aangenaam verrast zijn door het professionalisme dat heerst in het hotel.

TRADITION MEETS QUALITY