Professionele evenementen - Pavillon Du Zoute
Professionele evenementen - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Professionele evenementen

Pavillon du Zoute hotel beschikt over 5 volledige uitgeruste vergaderzalen en 2 subgroep vergaderzalen voor al uw zakelijke bijeenkomsten: ontbijtmeetings, zakenlunches, workshops, directie seminars, lezingen, productvoorstellingen, teambuildings, corporate events, strategische vergaderingen, met een capaciteit van 6 tot 180 personen.

Onze moduleerbare vergaderzalen beschikken over veel daglicht en werden uitgerust met de meest recente technologieën: data & video projectie op reuze scherm, whiteboard, flipchart, uitstekende visuele- en audio voorzieningen en gratis high speed wifi.

Onze vergaderzaal ‘Windsor’ werd bovendien uitgerust met een interactief scherm met touchscreen en QR-code, waardoor u op een eenvoudige manier uw computerscherm en bijhorende notities kunt delen met alle aanwezigen in de zaal. De ultieme oplossing voor al uw videoconferenties.

Afhankelijk van uw wensen, staan wij ook in voor de catering. Banketten gaande van een efficiënte lunch met koffiepauzes tot gala diner, voorafgegaan van een aperitief. Vanaf de eerste mooie lentedagen is dit de ideale gelegenheid om van de hoteltuin te genieten.

 

Vrijblijvende informatie

Vul uw gegevens in

en wij contacteren u in de volgende 48u voor een voorstel op maat.