Teambuilding - Pavillon Du Zoute
Teambuilding - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Teambuilding

Mensen samenbrengen, verenigen, dichter tot elkaar laten komen, daar draait het bij ons om.

Daarom realiseren we onvergetelijke belevenissen die verbinden. Het is onze specialiteit om u even de dagelijkse beslommeringen te doen vergeten. Dat doen we met originele concepten op unieke plekken, waar we zorgen voor een nooit geziene sfeer. Het is in die ambiance van gemoedelijkheid en solidariteit, dat iedereen zijn grenzen kan verleggen.

Want wat is er leuker dan samen plezier maken, een gezamenlijk doel nastreven en jezelf overtreffen?

BEACH & WATER OLYMPICS

Tijdens de Beach & Water Olympics zijn strand en zee uw geliefkoosd speelterrein voor een reeks ludieke challenges gericht op coördinatie en teamspirit, zoals beachski, beachvolley, surf, beachgolf enz.

Reken alvast op een onvergetelijk dagje in de frisse zeebries.

Wat er allemaal gebeurt tijdens de Beach & Water Olympics hangt af van de gewenste timing, het weer en het profiel van de deelnemers. Aan het eind van de dag worden de podiumplaatsen bepaald en de Olympische medailles uitgereikt.

SURF & PADDLE EXPERIENCE

Surf, paddle, rafting of zeekajak: kies uw uitdaging en leer samen met uw hele team surfen en de golven overwinnen.

Maak nieuwe ervaringen mee tijdens uw excursie op de Noordzee, onder begeleiding van onze ervaren monitors die ervoor zorgen dat de teamleden alles in volstrekte veiligheid aanleren. Uiteraard zijn ook de weersomstandigheden hier een belangrijke factor.

KITE EXPERIENCE

De voetjes bijna op de grond maar het hoofd in de wolken…

Laat u verleiden tot een buitengewone ervaring, tegelijk licht en krachtig, aanpasbaar naar gelang uw niveau. Uiteraard wordt deze begeleid door professionals: de monitoren van de International Kiteboarding Organization (IKO) zorgen te allen tijde voor uw veiligheid. Deze beachkite-initiatie zal u nog lang bijblijven

SEAL DISCOVERY

Vaar mee in een ultracomfortabele boot om zeehonden te gaan bekijken in hun natuurlijke habitat.

Op ongeveer dertig minuten varen van Knokke ontdekt u een zandbank waar deze uitzonderlijke dieren in de zon liggen uit te rusten. Een unieke ervaring voor groot en klein.

ROBINSON’S QUEST

Als u er altijd al van gedroomd hebt om deel te nemen aan Expeditie Robinson is dit iets voor u.

Geniet ten volle van deze sportieve, ludieke en uitdagende ervaring. Een flinke dosis strategie komt zeker van pas.

ROADMAP TROPHY

Onze leuke maar tegelijk ecologische rally legt u af per fiets, quistax of in een elektrisch wagentje.

U sjeest door de straten van Knokke, enkel gewapend met een roadbook. Verwacht u onderweg aan ongewone verrassingen, quizvragen, proeven, raadsels, fotoshoots en zelfs blindproeven van ijsjes.

TEAM SAILING

Communicatie, vertrouwen, leiderschap: daar gaat het om bij het zeilen.

De waarden die hier gelden zijn ideaal om de groepsdynamiek te boosten. We stellen u drie formules voor die elk zullen zorgen voor een uitzonderlijke ervaring.

  • Discovery Sailing – een initiatie waarbij u de basics leert van het zeilen en tegelijkertijd ontdekt wat de groep voor u betekent.
  • Regatta Racing – een regatta van een dag op een wedstrijdboot waarbij uw communicatievaardigheden en teamgeest op de proef worden gesteld.
  • Schattenjacht – klim aan boord van een zeiljacht en vertrek op schattenjacht. Een must voor wie nieuwe horizonten wil ontdekken.

FILMBUILDING

Tijdens deze activiteit maakt u met uw team een film van A tot Z.

U moet een scenario schrijven, de opnames organiseren, de acteurs regisseren, zorgen voor geluidseffecten en ten slotte ook de afgewerkte film vertonen. U vertrekt van een leeg blad maar kunt rekenen op de hulp van een aantal professionals.

Aan het einde van de activiteit worden de Oscars uitgereikt door de jury, waar u uiteraard deel van uitmaakt.

TEAM WORKSHOPS

Een kookatelier, cocktails, chocolade of zelfs ijs maken…

Met deze workshops creëert u een hecht team via een originele, heerlijke en boeiende activiteit. Uw medewerkers worden verdeeld in teams en begeleid door bekwame experts. Uw smaakpapillen zullen danig verwend worden: u bereidt de meest originele gerechten, maakt fantastische cocktails en bakt de lekkerste desserts, waarna u al dat heerlijks gewoon zelf kunt opeten en -drinken.

WIJNDEGUSTATIE

Een informele setting zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer.

Er wordt gestart met een inleiding over de wijngaard en het wijnproces en daarbij een overzicht van de verschillende wijnglazen en -flessen.

De geselecteerde wijnen worden zorgvuldig geproefd, waarbij iedere wijn uit een unieke wijngaard komt. Er zullen verschillende druivensoorten en smaken belicht worden. Natuurlijk worden er tips gegeven welke wijn het beste bij welk gerecht past.

BIERDEGUSTATIE

Bierdegustatie… een echte aanrader!

Een originele groepsactiviteit voor teambuilding is een fijne bierdegustatie, dit is een echte aanrader! Je wordt meegenomen op een echte ontdekkingsreis doorheen ‘België Bierland’. Er wordt kennis gemaakt met een aantal typische Belgische speciaalbieren die ook geproefd worden.

Een professionele uiteenzetting van de bierstijlen staat voorop zodat na de degustatie bepaald kan worden welke bierstijl het best aansluit bij de individuele smaakbeleving. Er wordt informatie gegeven over de gebruikte technieken, ingrediënten en het eigenlijke brouwproces.

VRAAG UW OFFERTE AAN