Privé-evenementen - Pavillon Du Zoute
Privé-evenementen - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Privé-evenementen

GOLF – SIGAREN – OLD TIMERS – TENNIS – REIZEN – MOTO – BRIDGE – ZEILEN

In samenspraak met u organiseren we het evenement dat aan al uw wensen voldoet: van een huwelijk tot een benefietevenement. Elk evenement wordt dan ook georganiseerd met oog voor detail, waarbij we voor een persoonlijke aanpak opteren. Een excellente service en vriendelijk onthaal staan daarbij voorop. Gala’s, walking dinners, trouw-, communie-, lente feesten, verjaardagen, familiebrunch, jubileums.

UNIEK EN PERSOONLIJK

Wij volgen de organisatie van uw evenement van dichtbij op zodat u een zorgeloos feest heeft. Afhankelijk van uw wensen, stellen we een betrouwbare offerte op. We doen daarenboven enkel beroep op betrouwbare partners. Onze leveranciers leveren enkel de beste kwaliteit.

Wij creëren een totaal concept in nauwe samenspraak met u zodat u het feest krijgt dat bij u past. Al naar gelang de weersomstandigheden kan het event plaats vinden in onze zongerichte hoteltuin. Wij beschikken eveneens over een overdekte zomer-, en winter tuin. Evenals een gepersonaliseerde tent behoren tot onze mogelijkheden.

Vrijblijvende informatie

Vul uw gegevens in

en wij contacteren u in de volgende 48u voor een voorstel op maat.