Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

23 jun

Vertrek

24 jun

Culinair

UITGEBREID ONTBIJTBUFFET

Aan het uitgebreide ontbijtbuffet wordt u op uw wenken bediend. Laat u verwennen door de grote variëteit aan ovenverse broodjes, vruchtensappen, heerlijke koffie, vlees en kaas delicatessen, meerdere ontbijtgranen, vers fruit, diverse melkproducten, eitjes op verschillende wijze klaargemaakt, huisgemaakte confituren, enz….
Ook voor niet residentiële gasten zijn onze ontbijtbuffetten zeer in trek. Tijdens de zomermaanden en bij mooi weer bieden het zomerterras met uitzicht op de mooie bloementuin een schitterend en ontspannen sfeer om te ontbijten. Brunch buffetten zijn mogelijk op aanvraag en dit naar eigen keuze samengesteld.

STIJLVOL DINEREN

Elke avond heten wij onze gasten welkom in ons stijlvolle restaurant voor een verfijnd suggestie-menu geserveerd met aangepaste wijnen. Onze Chef serveert een traditioneel Belgisch-Franse keuken met een moderne tint: een verscheidenheid aan overheerlijke gerechten op basis van kwaliteits- en seizoensproducten. A la carte gerechten zijn ook steeds beschikbaar en zo stelt u, uw eigen menu samen. Bij ons kiest u volledig zelf, grote of kleine honger, kindermenu’s, er zijn weinig wensen die we niet tegemoetkomen. Laat u betoveren door een glas kwalitatieve wijn of geniet van één van de vele Belgische bieren die wij serveren. Het restaurant is open 7/7 elke dag van het jaar. Wij ontvangen u graag tussen 19u en 19u30. De dagelijkse  suggestie menu hangt elke dag uit aan de ingang van het restaurant.

TAFEL RESERVEREN   – WIJNKAART –  MENU A LA CARTE

GASTRONOMIE VOOR DE FIJNPROEVERS

Vraag vrijblijvend naar onze gastronomische formules voor uw privé-evenementen, gala’s, walking dinners, trouw-, communie-, en lentefeesten, verjaardagen, jubileums, alsook onze jaarlijkse culinaire primeurs. Al onze formules worden volledig op maat aangeboden.

Feest vieren in een gezellige familiale atmosfeer en vooral het “thuis gevoel” worden door onze bezoekers ten zeerste geapprecieerd! Door de diversiteit van het hotel kan ook uw zakendiner bij ons perfect plaatsvinden: besprekingen of vergaderingen zullen steeds in een gemoedelijke sfeer en omgeving doorgaan, voorafgegaan van een aperitief in onze bar of als afsluiter van de avond in het salon.

Vrijblijvende informatie

Vul uw gegevens in

en wij contacteren u in de volgende 48u voor een voorstel op maat.