Culinary Agenda Restaurant Pavillon Terre-Mer - Pavillon Du Zoute
Culinary Agenda Restaurant Pavillon Terre-Mer - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.

Culinary Agenda Restaurant Pavillon Terre-Mer

Valentine’s Menu
Valentine’s Menu

Valentine’s Menu

Available from Saturday 11th of February until Tuesday 14th of February

Check the menu

Valentine’s Menu 2023

 

Roasted asparagus, sea bass, duck foie gras

***

Roasted langoustine with hazelnuts

***

Baby lamb with garlic sauce and a preparation of artichokes

***

Dessert

***

Coffee with mignardises

 


€ 135 p.p.               € 70 child up to age 11

Incl. aperitif crémant d’alsace, wine, water and coffee

From 07 PM in restaurant Pavillon Terre-Mer.

Menu à La Carte
Menu à La Carte

Menu à La Carte

Take a look at our Menu.

Check the menu

Restaurant Pavillon Terre-Mer

Menu

 

STARTER

Roasted lobster with hazelnuts – whole or half lobster                                           € 44/48

Lukewarm carpaccio of scallops with herring caviar                                               € 32

Oyster vinaigrette with lentils                                                                                  € 32

Shrimp croquettes                                                                                                   € 28

 

MAIN COURSE

Roast cod with pointed cabbage and red wine sauce                                            € 38

Filet pur with morels and gratin                                                                              € 42

Suprême of Bresse capon chicken “Brabançonne”                                               € 38

Sole fillet stew                                                                                                        € 42

 

KIDS

Meatballs in tomato sauce                                                                                      € 22

Chicken with apple sauce                                                                                       € 22

Spaghetti Bolognaise                                                                                              € 17

Steak with fries                                                                                                        € 24

 

VEGGIE

Mushroom salad                                                                                                    € 32

Plate of forgotten vegetables                                                                                 € 32

 

DESSERT
DESSERT OF THE DAY                                                                                        € 15