Ontspanning - Pavillon Du Zoute
Ontspanning - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.
Lees meer

Beschikbaarheid

Aankomst

24 okt

Vertrek

25 okt

Ontspanning

Het verwarmd binnenzwembad is het ganse jaar door dagelijks geopend

Of u nu voor zaken in Knokke-Zoute verblijft of voor uw vakantie in privésfeer – ontspanning is een must. Een duik in ons heerlijk verwarmd binnenzwembad zal u vast en zeker doen bekomen of kom tot rust in onze relaxzone. De saunafaciliteiten zijn toegankelijk voor € 10/sessie.(1u20). Het zwembad en de relaxzone zijn dagelijks geopend van 08u00 tot 20u00. In onze recreatieruimte kan u een leuk partijtje tafeltennis of handvoetbal spelen met de ganse familie.

NIEUW ! Tijdens uw verblijf laat u verwennen met een gepersonaliseerde massage.

MASSAGES

  • Toegang tot zwembad & sauna
  • Wij bieden een badjas, een handdoek en badslippers aan
  • We raden aan om ten minste 20 min. vóór uw afspraak aanwezig te zijn
  • Tarief: 1u / 115 € – 1u30 / 180 € (enkel op afspraak en volgens beschikbaarheid)

VERZORGINGEN

  • Toegang tot zwembad & sauna
  • Wij bieden een badjas, een handdoek en badslippers aan
  • We raden aan om ten minste 20 min. vóór uw afspraak aanwezig te zijn
  • Tarief: Manicure : 45 €  – Pedicure : 65€ (enkel op afspraak en volgens beschikbaarheid)

Info & Reservatie of telefonisch:  +32 (0)50 61 10 61

In Knokke is elegant flaneren tot een ware kunst verheven, zien en gezien worden staat centraal! Shopping in de mondaine kuststad zelfs op zondag. De Royal Zoute Golf Club is een van de mooiste en grootste golfterreinen (twee maal 18 holes) van Europa. De ligging is middenin het oude duingebied van het Zoute. De laatste drie Opens van België werden hier gespeeld. De Kust is een waar culinair paradijs. Chefs pronken terecht met de schatten uit de Noordzee. De verse vis en de vele kustklassiekers zoals zeetong, grijse zeebrugse garnaaltjes, mosselen en streekproducten zorgen voor een rijke tafel ervaring. Ook de echte zoetebekken vinden er hun gading in het ruime assortiment met o.a. de boules de Berlin/de L’Yser, de babelutten van Moeder Babelutte, de zeevruchten in chocolade, de vele verse schepijs salons, de vers gebakken wafels en pannekoeken…

In Knokke-Heist komen water- en strandsporters zeker aan hun trekken. Het is dé plek om de nieuwste sensaties op en langs het water te proberen. Hier werd in Vlaanderen het kitesurfen geïntroduceerd. Met maar liefst 5 strandclubs kan je heel wat leuke sporten beoefenen. Wil je liever al dat actief plezier vanaf de zijlijn bekijken? Installeer je op het terras en geniet van het “beachlife”.