Culinair Kalender Pavillon Terre-Mer - Pavillon Du Zoute
Culinair Kalender Pavillon Terre-Mer - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.

Culinair Kalender Pavillon Terre-Mer

Ontvangst restaurant 7/7

Lunch van 11u30 tot 13u30

Diner van 18u30 tot 21u // Weekends 18u30 tot 21u30

Wij bieden een dagelijks 3-gangen menu aan voor €59 p.p. excl. dranken.

Gelieve op voorhand te reserveren en om een optimale service te bieden, vragen wij om uw voedingsbeperkingen of allergenen door te geven bij het maken van de reservatie.

Goeste Menu
Goeste Menu

Goeste Menu

02/11/2023

Culinair festival Goeste.

Bekijk het menu

Restaurant Pavillon Terre-Mer doet dit jaar mee aan de 4de editie van het culinaire festival “Goeste” die je de kans geven om de gastronomie van Knokke-Heist te ontdekken.

 

Van 2 tot 12 november kan je deze menu bij ons verkrijgen:

Aperitief hapjes

***

Terrine van huisgemaakte eendenleverpastei, mangochutney en ananas, lycheegelei, warme kleine brioche

***

Wilde zeebaars op vel gebakken, texturen van bloemkool, kreeftensaus

***

Gepocheerde peer op de wijze van “Belle Hélène”

of

Trilogie van kazen

***

€ 69,00 p.p. excl. dranken

Reservatie gewenst 

Tel. +32 (0)50 61 10 61

Reserveer nu

Menukaart
Menukaart

Menukaart

Menukaart September

Bekijk het menu

 

Restaurant Pavillon Terre-Mer

 

Voorgerechten

 

Calamari op wijze van de chef,
Gegaard bij lage temperatuur, jus van Iberische chorizo, krokant broodje met inktvisinkt,
met waterkers en tomaten chutney    29

Langoustines gebakken in olijfolie
variatie van selderij, visbouillon met gember   30

Garnaalkroketten van onze kust
geserveerd met een koude saus van gerookte paprika    28

 

Hoofdgerecht

 

Rundsvlees filet “Rossini”
variatie van driekleurige wortelen, aardappeltjes gebakken in geklaarde boter    44

Grietfilet in Olijfolie gebakken
marinière van schelpdieren, peterselie, zeekraal, bernagiebloemen, zwarte knoflook     43

Kabeljauw filet
gegratineerde tomatenpuree, Parmezaanse kaas, basilicum botersaus, gestoofde jonge spinazie     32

Zeetong “Petit Bateau”
op de wijze van de chef    42

 

Dessert

Crème brûlée, bourbon vanille

Paris-Brest met roomijs

Seizoensfruit met huisgemaakte sinaasappelsiroop

Trilogie van kazen met garnituur

€ 15

 

*Vegetarische suggesties op aanvraag
Vanwege de duurzame visserij kan het voorkomen dat bepaalde visgerechten niet meer beschikbaar zijn.
In dat geval wordt een evenwaardig visgerecht aangeboden. Dank u voor uw begrip.

 

 

Zee van Smaak
Zee van Smaak

Zee van Smaak

15/09/2023

Duurzame gastronomie

Actie: Zee van Smaak van 15 september tot en met 15 oktober

Bekijk het menu

Westtoer zet opnieuw al het lekkers van de Noordzee in de kijker met de vernieuwde actie “Zee van Smaak gerecht”.
Vanaf 15 september tot 15 oktober kan je bij ons komen genieten van seizoensgebonden en lokale gerechten.
Dit met het oog op duurzame gastronomie en visserij.

Calamares op de wijze van de chef, Chorizo, inktvisinkt,
waterkers, chutney van tomaten

€29,00 excl. dranken

**********

In olijfolie gebakken grietfilet, saus van schelpdieren,
peterselie, zeekraal, bernagiebloemen, zwarte knoflook.

€ 43,00 excl. dranken

 

 

 

Wil je wat meer te weten komen over deze actie rond duurzame visserij? Check dan zeker hun website:

Zee van Smaak