Culinair Kalender Pavillon Terre-Mer - Pavillon Du Zoute
Culinair Kalender Pavillon Terre-Mer - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.

Culinair Kalender Pavillon Terre-Mer

Ontvangst restaurant 7/7  Diner van 18u30 tot 20u30 // Lunch van 12u tot 13u30 (reservatie gewenst)

Om een optimale service te bieden, vragen wij om uw voedingsbeperkingen of allergieën door te geven op het moment van de reservatie.

Valentijn Menu
Valentijn Menu

Valentijn Menu

Beschikbaar van zaterdag 11 februari tot dinsdag 14 februari

Bekijk het menu

Valentijn Menu 2023

 

Gesauteerde asperges, zeebaars, eendenlever

***

Geroosterde langoeststaart met hazelnoten

***

Melklam met looksaus en een bereiding van artisjokken

***

Dessert

***

Koffie met mignardises


€ 135 p.p.                € 70 voor kinderen tot 11j.

Inclusief glaasje crémant d’alsace, aangepaste wijn, water en koffie.

Vanaf 19u in restaurant Pavillon Terre-Mer.

Menukaart
Menukaart

Menukaart

Bekijk hier de Menu van het seizoen.

Bekijk het menu

 

Restaurant Pavillon Terre-Mer

à la carte

 

VOORGERECHT

Geroosterde kreeft met hazelnoten – volledige of halve kreeft                                                           € 44/48

Lauwe carpaccio van St-Jakobsschelpen met haringkaviaar                                                               € 32

Vinaigrette van oesters met linzen                                                                                                               € 32

Garnaalkroketten                                                                                                                                               € 28

 

HOOFDGERECHT

Gebraden kabeljauw met spitskool en rode wijnsaus                                                                         € 38

Filet pur met morieltjes en gratin                                                                                                            € 42

Suprême van Bresse kapoenkip “Brabançonne”                                                                                 € 38

Stoofpotje van zeetongfilet                                                                                                                      € 42

 

KIDS

Balletjes in tomatensaus                                                                                                                    € 22

Kip met appelmoes                                                                                                                            € 22

Spaghetti Bolognaise                                                                                                                         € 17

Steak met frietjes                                                                                                                               € 24

 

VEGGIE

Salade boschampignons                                                                                                                   € 32

Bord vergeten groenten                                                                                                                     € 32

 

DESSERT

Dessert van de dag                                                                                                                          € 15