Beschikbaarheid

Aankomst

04 jul

Vertrek

05 jul

Betalings- en reserveringsvoorwaarden

  • Uw kamer is tot 18.00 uur gegarandeerd, indien u later aankomt, gelieve contact op te nemen met het hotel.
  • Eventueel resterend huursaldo wordt ter plaatse bij het verlaten van het hotel betaald.
  • Bij het ontvangen van de reservatiebevestiging verklaart u zich akkoord met de algemene verkoopsvoorwaarden van het hotel. (zie website)
  • Het hotel behoudt zich het recht voor pre-autorisatie uit te voeren op basis van de kredietkaart gegevens die zijn verstrekt door de klant voor aankomst.
  • Wij adviseren u deze bevestiging en een legitimatiebewijs mee te brengen.

Reserveringsvoorwaarden

Gelieve er rekening mee te houden dat u kunt inchecken van 14.30 tot 18.00 uur. Indien u voorziet om later aan te komen, neem dan contact op met het hotel op het nummer 050/61 10 61. Vroeger inchecken is enkel mogelijk op basis van  beschikbaarheid. Indien u dit wenst, kunt u uw auto parkeren op onze gratis privé parking, afhankelijk van beschikbaarheid. U kunt uw bagage ook aan de receptie overhandigen. Op de dag van vertrek, vragen wij u vriendelijk om uw kamer vóór 11.00 uur te verlaten. Later uitchecken is enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid en tegen een vergoeding.

Al onze kamers en faciliteiten zijn rookvrij. Roken is daarom enkel toegestaan op het terras bij de ingang. Als we merken dat er in de hotelkamer is gerookt, behouden we ons het recht om een boete van € 150 (schoonmaakkosten) in rekening te brengen.

Bij Pavillon du Zoute zijn honden toegestaan, mits toeslag. Kleine hond: € 10/nacht. Grote hond: € 18/nacht. Gelieve ons in dit geval te laten weten of het om een grote of een kleine hond gaat.

Het zwembad is gratis toegankelijk van 8:00 tot 20:00. De saunafaciliteiten zijn toegankelijk voor € 10/beurt. Badkleding is verplicht.

Annuleringen

  • + 7 dagen vóór aankomstdatum =  geen kosten
  • 6 dagen t.e.m.  dag aankomst  = 100 % van het totale verblijf.
  • No Show = 100% van het totale verblijf.
  • Last minute annulatie bij rechtstreekse boekingen wordt de kamer aangerekend maar is er een mogelijkheid om het verblijf te verplaatsen naar een andere datum. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de receptie: +32 (0)50 61 10 61.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst over uw verblijf, staan wij steeds tot uw dienst.

Verkoopsvoorwaarden

Bekijk onze verkoopsvoorwaarden