Restaurant Pavillon Terre-Mer - Pavillon Du Zoute
Restaurant Pavillon Terre-Mer - Het familiale hotel Pavillon du Zoute verenigt al jaren traditie met kwaliteit waarbij een uitstekende service en een vriendelijk onthaal vooropstaan.

Vanaf april nodigen we u graag uit voor een diner op basis van verse seizoensproducten, zorgvuldig geselecteerd door onze chef-kok, Philippe.

Of u nu kiest voor één of meerdere van onze voorstellen, wij vragen u om uw keuze voor 18.00 uur aan ons door te geven.

Om onze service optimaal te behouden is geen enkele catering toegelaten.

Voor speciale gelegenheden kan er een verrassingsmenu (2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert) gereserveerd worden. Te bespreken met de chef en enkel vermelden welke ingrediënten er niet gewenst zijn.

Op het moment er geen verplichting meer is om op de kamer te dineren, is voor elke kamer een tafel gereserveerd in het restaurant “Pavillon Terre-Mer”

In geval van Take-away zal een toeslag van € 25 p.p. aangerekend worden.

 

culinair aanbod van de chef

Info & reservaties

Tel: +32 (0)50 61 10 61